06 december 2017

In de boot genomen (Kerstspecial 2017-2)

De Dames Amarant zijn niet te geloven! Drie dagen geleden komen we terug uit Kloten, we zijn nog maar net geland op Schiphol, slepen ze ons ineens mee naar de haven om nóg een videoclip te maken.

De buurvrouw en ik op de boot

Charlotte sputterde nog even tegen, want het was koud en winderig en helemaal niet gezellig voor een boottochtje. Maar ja, de Dames hadden tegen een zacht prijsje de boot van de Sinterklaas intocht kunnen huren en, zeiden ze, ze hadden een geweldig idee voor nóg een nieuw Kerstliedje. Uiteindelijk ging het hele koor akkoord toen ze hoorde dat er gratis gluhwein was op de boot.

Maar ja, dat was voor we de boot hadden gezien. Wat een gammel ding. Doodsangsten hebben we  uitgestaan en ik heb grote twijfels of er een goeie clip van te maken is. Al die opnamen kunnen zo de prullenbak in. We vlogen alle kanten op .... O wacht de buurvrouw staat voor de deur ....
Ans samen met Zus
"Joehoe buurvrouw heb je de Lofboot clip al gezien op YouTube!!!"

"Hebben ze daar dan toch een clip van gemaakt!! Die opnamen waren toch helemaal niet goed!!!"


"Valt wel mee hoor buuv. Alleen zus kijkt niet zo vrolijk"Mevrouw Krupel wilde naar
de dolfijnen

"Kijkt ze wel is vrolijk dan? ....... Oooo dit is echt erg! Wat voor indruk moeten de mensen wel niet van het koor krijgen. Iedereen had veel te veel van de gluhwein gedronken. Het was een zooitje op die boot. Mevrouw Krupél wilde de hele tijd over de reling om naar de dolfijnen te kijken, Poko stond rare dansjes te maken bij de stoomfluit, Agnetha en Annie-Friet wilde alleen maar achter de kapitein aan en Henri is nog overboord gelazerd ook! Daar wil je toch geen clip van!!!" 
Poko kijkt uit over het water

"Je bent weer veel te negatief buuv. De Titanic scene die Kreupel samen met zusje heeft gedaan, staat er prachtig oen je ziet ook heel mooi dat Henri overboord vliegt"

"Hè, staat dat er ook op??? Je had Henri ook nooit op die stoel mogen zetten."


Agnetha en Annie-Friet Schlatte
"Hij was zielig buuv. Hij kwam weer niet boven de reling uit, net als tijdens de Canalparade toen die op de transgenderboot mee mocht, en nu is die wel mooi in beeld geweest."

"Hij is bijna verzopen!"


Henri en Charlotte"We hebben hem toch weer opgevist en Charlotte is al bijna niet meer boos op me. Kom buuv. We gaan naar YouTube op je computert, dan gaan we kijken.""Ja, ja, ik kom er aan ......"

Buurvrouw's buurvrouw


De clip op YouTube van De Dames Amarant
 'Ik ga met Kerst met de Loveboat mee'
Geen opmerkingen: